Voorstelling resultaten enquête subsidiedossier scholen

Voorstelling resultaten enquête subsidiedossier scholen

In het kader van het subsidiedossier van de provincie Vlaams Brabant voor stappers en trappers voerde de fietsersbond in samenwerking met de Ternatse scholen een enquête uit om de schoolroutes en knelpunten in kaart te brengen. Dankzij de uitstekende samenwerking met de scholen konden we een prachtig resultaat voorleggen. Maar liefst 1793 enquêtes werden ingevuld! Dit komt neer op een response rate van meer dan 80%.

Gisteren werden deze resultaten voorgesteld aan de scholen, de gemeente en het gemeentebestuur (huidige en nieuwe gemeentebestuur). Nadien volgde er reeds een eerste brainstorm in groepjes per deelgemeente.

Per school en ism de dienst mobiliteit zal een dossier ingediend worden bij de provincie. Als dit dossier wordt aanvaard voor alle scholen, subsidieert de provincie 80% van deze kosten, met een maximum van 350.000€ voor alle Ternatse scholen.

Hier vinden jullie onze presentatie:


Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *